SMINKELÉS ALAPJAI WORKSHOP

ISMERD MEG A TÖKÉLETES SMINK TITKÁT!

29 990 Ft
24 990 Ft

Mozgasd a csúszkát, hogy lásd a különbséget!

Miért válaszd a Sminkelés Alapjai Workshopot?

Hallottál már a glória-hatásról? Azt jelenti, hogy az emberek egy pozitív jellemzőhöz akaratlanul is más pozitív jellemzőket társítanak. Ha első pillantásra jó benyomást teszel valakire az igényes megjelenéseddel, akkor ő azonnal más pozitív tulajdonságokkal is felruház, például azzal, hogy kedves, sikeres és okos vagy.

A Workshopon együtt megtanulunk elkészíteni egy egyszerű, természetes nappali sminket, ami nem megváltoztatja az arcod, hanem kihangsúlyozza az előnyös vonásait.

Szerettél volna sminkelni, de reggelente mindig késésben voltál, és a smink az utolsó, amivel még bíbelődni akartál? Megértelek! Ezért a Workshopon megtanult smink elkészítése alig 15 percet igényel majd a reggeli készülődésnél. Cserébe pedig egész nap magabiztos és ragyogó leszel!

Foglalj időpontot, nehogy lemaradj!

29 990 Ft

24 990 Ft

Hozd ki a legtöbbet a sminkedből!
Hozd ki a legtöbbet magadból!

Mozgasd a csúszkát, hogy lásd a különbséget!

Akár kezdő vagy, akár gyakorlott sminkelő, szeretettel várlak. Még soha nem sminkeltél? Akkor is itt a helyed, hiszen az alapoktól kezdjük. Kérdezni bármikor lehet, soha nincs rossz kérdés! A barátságos, közvetlen hangulat garantált!

Lépésről-lépésre EGYÜTT készítjük el azt a sminket, ami kiemeli az arcod legszebb vonásait, a természetes szépséged. Megtanuljuk, milyen eszközökkel érdemes sminkelni, és milyen termékekkel érhető el a legjobb eredmény.

Ha megtanulsz sminkelni,  új lehetőségek nyílnak előtted. Használd ki a lehetőséget! Jelentkezz!

Ne vedd meg az összes terméket a drogéria polcairól, a technika a lényeg! Spórolj időt és pénzt, tanuld meg, hogyan érhető el kevés termékkel is tökéletes eredmény, akár 15 perc alatt.

A Workshopon az eszközöket és termékeket én biztosítom, amelyeket a drogériákban bárki számára elérhető, kiváló ár-érték arányú termékekből válogattam össze. A smink elkészítésén kívül hangsúlyt fektetünk a megfelelő termékek kiválasztására, a sminkelés előtti bőrápolás és a smink eltávolításával kapcsolatos kérdésekre is.

Tarts velem egy izgalmas, jó hangulatú programra!

Ki vagyok én?

Szia! Mátyás Alexandra vagyok, sminktréner, a LexaBeauty alapítója.

A smink régóta a szenvedélyem, mára már a hivatásom is. Olyan tudás átadására törekszem, amit a résztvevők  hasznosítanak a mindennapokban, és a Workshop után garantáltan bármilyen eseményen – legyen az esküvő, ballagás vagy céges karácsonyi buli – igényes sminkben tündökölnek majd.

A smink hatással van a viselőjére: erősíti a magabiztosságot, a pozitív önképet. Ezért a Workshopon nekem azok a legkedvesebb pillanatok, amikor a saját maguk által elkészített sminkkel a nők csillogó szemekkel nézegetik magukat a tükörben. Ugyanazok a nők, mégis megváltozik a kisugárzásuk, és már ők is tudják, hogy a smink nem varázslat, hanem egy eszköz, ami kihangsúlyozza a szépségüket.

Gyere és szépüljünk együtt!

Időpontfoglalás

29 990 Ft

24 990 Ft

Az időpontok a “Folytatás” gombra kattintás után jelennek meg!

Szeretnél értesítést kapni amint új időpont válik elérhetővé? Iratkozz fel!

5.000 Ft kedvezmény 2 fős foglalás esetén
10.000 Ft kedvezmény 3 fős foglalás esetén
15.000 Ft kedvezmény 4 fős foglalás esetén

Kizárólag az oldalon található időpontfoglaló rendszeren keresztül van lehetőséged időpontot foglalni.

Csak azokat az időpontokat látod, ahol még van szabad hely!

Ha hárman vagy négyen szeretnétek jönni, akkor lehetőségetek van az időpontfoglaló rendszerben nem szereplő időpontot is egyeztetni a lenti e-mail címen.

Az oldalunkon kizárólag bankkártyával történő fizetésre van lehetőség, a megrendeléssel egyidejűleg.

Természetesen igen! Sőt, szuper csoportos kedvezményeink is vannak, ne felejtsd el megnézni őket!

Az időpontfoglaló rendszeren keresztül tudod kiválasztani, hogy hány további résztvevőt hozol magaddal.

Ha hárman vagy négyen szeretnétek jönni, akkor lehetőségetek van az időpontfoglaló rendszerben nem szereplő időpontot is egyeztetni a lenti e-mail címen.

Nem kell magaddal hozni semmit, minden szükséges eszközt és terméket biztosítok a számodra! 

Ha van olyan termék vagy eszköz, amit szeretsz és szívesen használsz, vagy amiről nem tudod eldönteni, hogy megfelelő-e számodra, akkor nyugodtan hozd magaddal, és együtt megnézzük és megbeszéljük a kérdéseidet.

Mindig előfordul, hogy közbejön valami, ezért lehetőséget biztosítunk az időpontod lemondására vagy átfoglalására az alábbiak szerint.

A lefoglalt időpontot megelőzően több mint 48 órával 2.000 Ft/fő adminisztrációs díjért módosíthatod az időpontot.

A lefoglalt időpontot megelőzően 48 órán belül az időpontot nem módosíthatod, de ha valaki el tud jönni helyetted, akkor rá átruházhatod az időpontod 2.000 Ft/fő adminisztrációs díj ellenében.

A lefoglalt időpontot megelőzően több mint 48 órával 5.000 Ft/fő adminisztrációs díjért mondhatod le az időpontot, ezen felül a befizetett összeg visszatérítésre kerül.

Ha a lefoglalt időpontot megelőzően 48 órán belül mondod le az időpontot, akkor a befizetett összeg 100%-a nem kerül visszatérítésre.

Ha a lefoglalt időponton nem jelensz meg, a befizetett összeg 100%-a nem kerül visszatérítésre.

Kapcsolat